TIEL – Rond en over het programma van Flipje op wielen bestaat grote onzekerheid. Dat heeft alles te maken met het heersende coronavirus. In hoeverre gestalte kan worden gegeven aan de scootmobielcursus en de zes toerritten valt op dit moment niet te zeggen,

De stichting, die zich inzet voor scootmobiel- en elektrische rolstoelgebruikers, probeert met passende activiteiten voor deze mensen een draagvlak te creëren voor ontspanning en beleving. Op voorhand is een agenda opgesteld, waarbij de cursus van 17 april is vervallen. Er wordt nog bekeken of hiervoor een latere datum te vinden is.

Onder voorbehoud zijn nu gepland: 29 april toertocht, 27 mei toertocht, 17 juni toertocht met tripje buiten de regio (vertrektijd ± 9:00 uur), 22 juli toertocht, 19 augustus toertocht, 16 september toertocht. De vertrektijd is, behalve op 17 juni, altijd om 13:00 uur. Vooraf wordt steeds de vertrekplaats bekend gemaakt.

Wie er allemaal meer over wil weten of zich bij voorbaat wil aanmelden voor de toertochten kan contact opnemen met Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de website van Flipje op wielen zijn uitgebreide reportages te vinden van alle activiteiten, zowel in tekst als foto’s. Ga hiervoor naar www.flipjeopwielen.nl (button nieuws en foto’s)

TIEL – De kerstbingo bij Flipje op wielen is een aansprekend evenement geworden. Niet in de laatste plaats door de relatief grote belangstelling. De sfeerrijke entourage in het wijkcentrum Westroijen droeg in belangrijke mate bij aan het succes.

De stichting, die zich inzet voor scootmobiel- en elektrische rolstoelgebruikers, probeert met passende activiteiten voor deze mensen een draagvlak te creëren voor ontspanning en beleving. Het prachtige prijzenpakket bij de kerstbingo vormde in dit geval ook nog eens een uitdagend toetje.

In die programmering spelen de zomerse toertochten een belangrijke rol. Flipje op wielen gaat daarmede in het nieuwe jaar door. Ook de jaarlijkse uitgaansdag staat op het verlanglijstje, maar de daaraan verbonden kosten liggen hoog, zo liet het bestuur weten. Vooralsnog blijft het zoeken naar geldelijke middelen om de begroting rond te krijgen. Wie er allemaal meer over wil weten of zich bij voorbaat wil aanmelden voor de toertochten kan contact opnemen met Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de website van Flipje op wielen zijn uitgebreide reportages te vinden van alle activiteiten, zowel in tekst als foto’s. Ga hiervoor naar www.flipjeopwielen.nl (button nieuws en foto’s)

TIEL – Flipje op wielen heeft de vijfde toertocht op woensdag 16 oktober definitief afgelast. Eerder was al aangekondigd dat deze herfstrit mogelijk komt te vervallen. De verwachtingen op iets langere termijn geven een ongunstig weerbeeld.

De organisatoren hebben wel het voornemen om in het nieuwe seizoen opnieuw vijf toertochten te programmeren. Door op een eerdere datum te starten wordt geprobeerd een betere verdeelsleutel te krijgen. Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De kosten zijn vijf euro per persoon. Bijzonderheden worden tijdig bekend gemaakt.

Wie er meer over wil weten kan informatie inwinnen bij:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-52837486 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.