TIEL – Op woensdag 18 juli staat weer een toertocht op het programma van Flipje op wielen. Het is de derde in een reeks van vijf. De organisatie hoopt op een grote opkomst, daarbij vooral strevende naar aansluiting van nieuwelingen. Iedereen met een scootmobiel kan daaraan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen.

De tocht gaat over een lengte van 22 kilometer naar Wamel via een traject over fraai uitzicht op de rivier de Waal. Tussendoor wordt een pauze gehouden alvorens via een aantrekkelijke route terug te keren naar Tiel. Er wordt om 13 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats bij hotel Van der Valk aan de Laan van Westroijen 10 in Tiel. De kosten zijn vijf euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

De data van de volgende toertochten zijn 22 augustus en 19 september. Er wordt door de organisatie bekeken of ook een uitstapje buiten de regio kan plaatsvinden. Hieraan zitten omvangrijke voorbereidingen vast. Alle bijzonderheden hierover (ook meerdere foto’s) staan steeds op de website www.flipjeopwielen.nl

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij foto:
• De deelnemers aan de toertochten van Flipje op wielen genieten volop van de mooie trajecten tijdens de toertochten. Op 18 juli staat een route naar Wamel op het programma.

FOTO: CEES VAN CUIJLENBURG

DSC05014