TIEL – Op woensdag 22 augustus maakt Flipje op wielen een bijzondere toertocht. Niet in de regio, maar naar Apeldoorn met een bezoek aan het natuurpark Berg en Bos. Daartoe worden uitgebreide organisatorische voorzorgen getroffen.

Het vervoer naar Apeldoorn gebeurt met een bus voor de deelnemers en een vrachtauto voor de scootmobielen. Op Berg en Bos wordt een speciale route uitgezet voor Flipje op wielen langs de mooiste delen van het park. Op het evenemententerrein staat een lunch klaar voor de rijders en begeleiding. Bij aanmelding kunnen dieetwensen worden opgegeven.

De kosten bedragen 35 euro per persoon, vervoer en lunch inbegrepen. Er wordt op woensdag 22 augustus om 10.00 uur vertrokken van de parkeerplaats bij het zwembad in Tiel. De terugkomst staat om 16.00 uur gepland.

Wie mee wil gaan dient dat zo spoedig mogelijk te laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Intussen heeft Flipje op wielen met een stijgend aantal deelnemers een derde toertocht naar Beneden-Leeuwen en Wamel achter de rug. Onder een stralende zon was vooral het passeren van de Waalbrug een belevenis. De kinderboerderij in Wamel diende als amusante pauzeplaats. In de serie toertochten staat woensdag 19 september de laatste op de kalender. Alle bijzonderheden (ook meerdere foto’s) staan steeds op de website www.flipjeopwielen.nl

Bij foto’s:
• Drukte op de parkeerplaats bij hotel Van der Valk, het vertrekpunt voor de derde toertocht van Flipje op wielen.
• De Waalbrug bij Echteld vormt een majestueus object in de rit naar de ’’overkant’’ van rivier.
• Op de terugweg vormt de stoet een lang gekleurd lint bij de oversteek in de richting Tiel.
• Onderweg worden op de dijk flesje water uitgedeeld in verband met de warmte.
• Eén van de deelnemers zorgt met een fraai gebreide Flipje voor een opvallend front van de scootmobiel.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG