TIEL – Op woensdag 19 september sluit Flipje op wielen het zomerseizoen af met een toertocht naar Zennewijnen. Het is de laatste in een reeks van vijf. De organisatie rekent ook deze keer op een grote opkomst, zeker nu de uitgaansdag naar Berg en Bos zoveel complimenten heeft opgeleverd.

Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht gaat over een lengte van 22 kilometer richting Zennewijnen, waar een pauze is ingelast op het gelijknamige campingpark. Er is een traject uitgekozen met veel mooie landschappen en interessante bezienswaardigheden. Er wordt om 13 uur vertrokken vanaf de verkeerstuin van Vrijthof aan de Burgemeester Meslaan 49 in Tiel. De kosten zijn vijf euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Alle bijzonderheden (ook meerdere foto’s) staan steeds op de website www.flipjeopwielen.nl

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.