TIEL – Met een toertocht naar Kapel-Avezaath, Wadenoijen, Zennewijnen en Ophemert en via de Waaldijk terug naar Tiel heeft Flipje op wielen het zomerseizoen afgesloten. Mede door de gunstige weersomstandigheden viel bij de laatste trip veelvuldig te genieten van prachtige vergezichten.

De toertocht maakte deel uit van een serie van vijf. Deze hadden allemaal een vlekkeloos verloop. De ’’uitgaansdag’’ naar Berg en Bos vormde daarbij een hoogtepunt. Ook nu weer kon de organisatie een flink aantal deelnemers begroeten. Flipje op wielen hoopt dat de interesse blijft toenemen, want bij de toertochten spelen meerdere factoren mee, zoals bijvoorbeeld het vergroten van de rijvaardigheid. Ook het sociale contact speelt een rol. Bovendien is er tijdens de tochten een adequate begeleiding.

Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. Wie er meer over wil weten kan contact opnemen met onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle bijzonderheden (ook meerdere foto’s) staan steeds op de website www.flipjeopwielen.nl

Bij foto’s:
• De verkeerstuin van Vrijthof vormt in veel gevallen het vertrekpunt voor de toertochten van Flipje op wielen. Hier staat een lange rij van deelnemers met begeleiders klaar om aan een mooie rit te beginnen.
• In Wadenoijen wacht de stoet van scootmobielrijders voor de spoorbomen en de passerende trein. Een treffend pauzemoment.
• Voor een kort gedeelte gaat de route door het centrum van Tiel met hier een bonte stoet op weg naar het eindpunt in Drumpt.

FOTO’S: CEES VAN CUIJLENBURG