TIEL – Ook dit jaar komt stichting Flipje op wielen met een uitgebreid programma. Hierin zijn liefst zes toertochten opgenomen, een verhoging ten opzichte van andere jaren. De organisatie trekt daarmede een succesvolle lijn door.

Volgens goed gebruik start Flipje op wielen met een rijvaardigheidstoets voor scootmobielen op vrijdag 12 april. Dat gebeurt in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland, de gemeente Tiel Leefbaarheid Wijk en Dorp, Medipoint en SZR ergotherapie. De deelnemers doen niet alleen extra ervaring op, maar krijgen ook een belangrijk stuk voorlichting.

De data voor de toertochten kunnen de geĂ¯nteresseerden al vast op de kalender zetten. Deze zijn op de woensdagen 22 mei, 19 juni, 24 juli, 21 augustus (uitgaansdag), 18 september en 16 oktober. De laatste toertocht (herfst) vindt alleen plaats bij gunstige weeromstandigheden. De tocht van 21 augustus is een trip naar een locatie buiten de regio met aangepast vervoer.

Wie er allemaal meer over wil weten of zich bij voorbaat wil aanmelden kan contact opnemen met Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.