TIEL – Flipje op wielen houdt op woensdag 22 mei de eerste van de zes toertochten, die dit seizoen op het programma staan. De organisatie trekt daarmede een succesvolle lijn door. De start is om 13 uur vanaf centrum De Vier Gravinnen in Tiel.

Iedereen met een scootmobiel kan deelnemen, er zijn geen lidmaatschapsverplichtingen. De tocht gaat over een lengte van 20 kilometer richting Erichem, langs schilderachtige landschappen om weer in Tiel te eindigen. Er is tussentijds een pauze om even bij te praten. De kosten zijn vijf euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

De data voor de volgende toertochten kunnen de geïnteresseerden al vast op de kalender zetten. Deze zijn op de woensdagen 19 juni, 24 juli, 21 augustus (uitgaansdag), 18 september en 16 oktober. De laatste toertocht (herfst) vindt alleen plaats bij gunstige weeromstandigheden. De tocht van 21 augustus is een trip naar een locatie buiten de regio met aangepast vervoer.