TIEL – De eerste toertocht van Flipje op wielen is meteen een doorslaand succes geworden. De organisatie begroette een record aantal deelnemers bij een prachtige rit in de omgeving van Erichem/Buren. De weersomstandigheden werkten in alle opzichten mee voor het slagen.

De start vond plaats bij centrum De Vier Gravinnen in Tiel. De stoet trok als een langgerekt lint door Tiel-west om via Wadenoijen en Kapel-Avezaath af te buigen naar Erichem. De deelnemers kregen volop kans om te genieten van het landschappelijk schoon en genoten van de aandacht langs de route. Zelfs een onverwachte wegversperring werd vlot overwonnen.

De tocht kende een lengte van 20 kilometer met een tussenstop bij uitspanning Prince Heerlijk in Erichem om even bij te praten. Met het aanbrengen van een logo in een schilderijvorm op alle scootmobielen zorgde Flipje op wielen ook nog eens voor een stijlvolle en passende herkenning.

De data voor de volgende toertochten zijn ook al bekend. Deze zijn op de woensdagen 19 juni, 24 juli, 21 augustus (uitgaansdag), 18 september en 16 oktober. De laatste toertocht (herfst) vindt alleen plaats bij gunstige weeromstandigheden. De tocht van 21 augustus is een trip naar een locatie buiten de regio met aangepast vervoer. De kosten zijn vijf euro per persoon. Vertrekplaats en vertrektijd worden steeds tijdig bekend gemaakt. De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Alle bijzonderheden (ook meerdere foto’s) staan steeds op de website www.flipjeopwielen.nl

Bij foto’s:
• Flipje op wielen begroet bij de eerste toertocht van het nieuwe seizoen een record aantal deelnemers. In Erichem levert dat een vrolijke groepsfoto op.
• Met het logo op de voorkant van de scootmobielen zorgt de organisatie voor een passende herkenning.
• Het bevestigen van een ingelijst logo kost even wat moeite, maar geeft wel een mooi beeld.
• Bij de Vier Gravinnen is het een drukte van belang bij de start van de Flipje op wielen toertocht.
• De grote stoet beweegt zich als een slinger door het Betuwse landschap. Overal is en belangstelling en vooral waardering.