TIEL – Naast de serie toertochten biedt Flipje op wielen bezitters van scootmobielen de gelegenheid om van 11 tot en met 14 juni mee te doen aan de avondvierdaagse van de wijkvereniging Passewaaij.

Er wordt elke avond om 18 uur vertrokken vanaf de locatie Koerierspad 3 in Passewaaij (gemeente Tiel), waarbij de deelnemers zich aanpassen aan de snelheid van de wandelaars. Er wordt daarbij uitgegaan van een snelheid van 5 kilometer per uur. Het dagelijkse traject heeft een lengte van circa 10 kilometer. De kosten bedragen vijf euro per deelnemer.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

Daarnaast staan nog vijf mooie toertochten, waarvan zelfs eentje buiten de regio, op het programma. Deze zijn op de woensdagen 19 juni, 24 juli, 21 augustus (uitgaansdag), 18 september en 16 oktober. De laatste toertocht (herfst) vindt alleen plaats bij gunstige weeromstandigheden. De tocht van 21 augustus is een trip naar een locatie buiten de regio met aangepast vervoer. Alle bijzonderheden zijn altijd te vinden om de website www.flipjeopwielen.nl en in de plaatselijke bladen.

Wie mee wil rijden – zowel met de avondvierdaagse als de toertochten - kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.