TIEL – De kerstbingo bij Flipje op wielen is een aansprekend evenement geworden. Niet in de laatste plaats door de relatief grote belangstelling. De sfeerrijke entourage in het wijkcentrum Westroijen droeg in belangrijke mate bij aan het succes.

De stichting, die zich inzet voor scootmobiel- en elektrische rolstoelgebruikers, probeert met passende activiteiten voor deze mensen een draagvlak te creëren voor ontspanning en beleving. Het prachtige prijzenpakket bij de kerstbingo vormde in dit geval ook nog eens een uitdagend toetje.

In die programmering spelen de zomerse toertochten een belangrijke rol. Flipje op wielen gaat daarmede in het nieuwe jaar door. Ook de jaarlijkse uitgaansdag staat op het verlanglijstje, maar de daaraan verbonden kosten liggen hoog, zo liet het bestuur weten. Vooralsnog blijft het zoeken naar geldelijke middelen om de begroting rond te krijgen. Wie er allemaal meer over wil weten of zich bij voorbaat wil aanmelden voor de toertochten kan contact opnemen met Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de website van Flipje op wielen zijn uitgebreide reportages te vinden van alle activiteiten, zowel in tekst als foto’s. Ga hiervoor naar www.flipjeopwielen.nl (button nieuws en foto’s)