TIEL – Rond en over het programma van Flipje op wielen bestaat grote onzekerheid. Dat heeft alles te maken met het heersende coronavirus. In hoeverre gestalte kan worden gegeven aan de scootmobielcursus en de zes toerritten valt op dit moment niet te zeggen,

De stichting, die zich inzet voor scootmobiel- en elektrische rolstoelgebruikers, probeert met passende activiteiten voor deze mensen een draagvlak te creëren voor ontspanning en beleving. Op voorhand is een agenda opgesteld, waarbij de cursus van 17 april is vervallen. Er wordt nog bekeken of hiervoor een latere datum te vinden is.

Onder voorbehoud zijn nu gepland: 29 april toertocht, 27 mei toertocht, 17 juni toertocht met tripje buiten de regio (vertrektijd ± 9:00 uur), 22 juli toertocht, 19 augustus toertocht, 16 september toertocht. De vertrektijd is, behalve op 17 juni, altijd om 13:00 uur. Vooraf wordt steeds de vertrekplaats bekend gemaakt.

Wie er allemaal meer over wil weten of zich bij voorbaat wil aanmelden voor de toertochten kan contact opnemen met Hans Mulders, De Schouw 2, Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. of Ria Huibers, Rijswijklaan 65, Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Op de website van Flipje op wielen zijn uitgebreide reportages te vinden van alle activiteiten, zowel in tekst als foto’s. Ga hiervoor naar www.flipjeopwielen.nl (button nieuws en foto’s)