TIEL – Op woensdag 19 juli wordt het programma van Flipje op wielen hervat met een nieuwe toertocht. De editie van juni kwam vanwege de warmte te vervallen. De organisatie vond het niet verantwoord om op pad te gaan.

De tocht van 19 juli is de tweede van het seizoen en gaat over een lengte van 22 kilometer in de richting Ommeren en vervolgens terug naar Tiel. Er wordt om 13 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats bij hotel Van der Valk aan de Laan van Westroijen 10 in Tiel. De kosten zijn drie euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

De data van de volgende toertochten zijn 23 augustus en 20 september. Alle bijzonderheden (ook meerdere foto’s) staan op de website www.flipjeopwielen.nl

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bij foto:
De deelnemers aan de toertochten van Flipje op wielen beleven altijd ongekend plezier aan het rijden door het fraaie Betuwse landschap.

FOTO: CEES VAN CUIJLENBURG