TIEL – Op woensdag 23 mei staat de eerste toertocht van dit seizoen op het programma bij Flipje op wielen. De organisatie hoopt op een grote opkomst, daarbij vooral strevende naar aansluiting van nieuwelingen.

De tocht is de eerste van het seizoen en gaat over een lengte van 23 kilometer in de richting Ommeren en vervolgens terug naar Tiel. In appelcafé Gruun is er een korte stop. Er wordt om 13 uur vertrokken vanaf de parkeerplaats bij hotel Van der Valk aan de Laan van Westroijen 10 in Tiel. De kosten zijn vijf euro per persoon.

De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.

De data van de volgende toertochten zijn 20 juni, 18 juli, 22 augustus en 19 september. Aanvankelijk stond voor juni een bezoek aan de nationale scootmobieldag in Deventer gepland, maar dit evenement gaat niet door. Er wordt nu gekeken naar een ander uitstapje op een nader te bepalen datum. Alle bijzonderheden (ook meerdere foto’s) staan steeds op de website www.flipjeopwielen.nl

Wie mee wil rijden kan dat laten weten via onderstaande adressen:
Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002Gl – Tiel, telefoon 06-46339978 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Ria Huibers, Rijswijklaan 65 - 4006GB – Tiel, telefoon 0344-630936 of e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.