TIEL – Op zondag 17 juni zijn de activiteiten van Flipje op wielen te bewonderen in het tv-programma Gelderland Helpt, dat wordt uitgezonden door de gelijknamige omroep. Een cameraploeg maakte daarvoor onlangs uitvoerig opnamen in de verkeerstuin van Vrijthof. De uitzending is om 17.20 uur en wordt ieder uur herhaald.

Tijdens de opnamen zijn door presentatrice Sonja Booms meerdere interviews gehouden, zowel met bestuursleden van Flipje op wielen als deelnemers aan de toertochten. Op die manier probeert Omroep Gelderland een totaalbeeld neer te zetten van het werk, maar vooral de belevingsvorm weer te geven.

Om een stukje gevoel over te brengen is Sonja Booms ter plekke persoonlijk in een scootmobiel gaan rijden, zelfs met de cameraman als passagier. Op die manier zijn niet alleen fraaie beelden gemaakt, maar kan zij ook ervaringen delen en aan de kijker doorgeven.

Bijzonderheden (ook meerdere foto’s) staan op de website www.flipjeopwielen.nl

Bij foto:
• Een televisieploeg van Omroep Gelderland is hier bij Flipje op wielen druk in actie voor het maken van opnamen voor het programma Gelderland Helpt.

FOTO: CEES VAN CUIJLENBURG

DSC04517