Flipje op Wielen   scootmobielclub in Tiel
 
 

Onderstaand staat de activiteitenagenda van 2022. Omdat we dit jaar geen activiteiten meer ontplooien hebben we hieronder een korte omschrijving gegeven van de activiteit. U kunt onder nieuws en Foto's ook hoe deze activiteiten zijn  verlopen. De kerstbingo gaat niet door. De reden kunt u lezen bij de activiteit.

 

Activiteitenagenda


Toertocht Maurik

Datum:21-09-2022
13:30

Flipje op wielen blij met grote deelname Rijntocht.
Voor de toertocht van Flipje op wielen naar de omgeving van Maurik bestond grote animo. Even leek het vestigen van een nieuw deelnemersrecord dichtbij, maar enkele afzeggingen van het laatste moment hielden dat tegen. Nu bestond de stoet uit ruim twintig deelnemers.
Bij elkaar oogde het gezelschap als een lang bewegend lint, dat met verve door het Betuwse landschap trok. Overal trokken de keurig in het gelid rijdende scootmobielen de aandacht. Meermalen klonk er applaus vanaf de kant voor het initiatief van Flipje op wielen.
De tocht startte vanaf hotel Van de Valk, waar omroep Gelderland present was voor het maken van interviews met een aantal deelnemers. In een later stadium worden ook nog opnamen voor televisie gemaakt. In het eerste deel leidde het traject ook over de Rijndijk met een tussenstop bij restaurant De Waterspiegel op het Eiland van Maurik. De rijders konden hierbij genieten van prachtige uitzichten op de rivier en de verschillende campings.Terug naar overzicht


 

 

Als u met ons meegaat

 Zorg dat u de accu van uw scootmobiel helemaal heeft opgeladen en dat uw scootmobiel technisch in orde is. Neem uw pasje van de Regiotaxi of van andere hulporganisaties mee, zodat u als u met pech staat geholpen kan worden. De snelheid van uw scootmobiel moet hoger liggen dan 10 km per uur!