Flipje op Wielen   scootmobielclub in Tiel
 
 

Onderstaand staat de activiteitenagenda van 2022. Omdat we dit jaar geen activiteiten meer ontplooien hebben we hieronder een korte omschrijving gegeven van de activiteit. U kunt onder nieuws en Foto's ook hoe deze activiteiten zijn  verlopen. De kerstbingo gaat niet door. De reden kunt u lezen bij de activiteit.

 

Activiteitenagenda


Toertocht Buren

Datum:18-05-2022
13:00

Bij start in de verkeerstuin van Vrijthof stonden zestien deelnemers klaar voor een rit van 22 kilometer. Trajectleider Hans Mulders schetste vooraf de betekenis van Ria Huibers voor Flipje op wielen, waarna het gezelschap een minuut stilte in acht nam alvorens te vertrekken.
De rit leidde in eerste instantie naar Kerk-Avezaath en vervolgens langs de Zoelense molen binnendoor naar Buren. Overal waren er spontane uitingen van nieuwsgierige kijkers en klonken er waarderende woorden. De binnenkomst in het historische Buren vormde een soort happening met een tussenstop bij restaurant De Hofhouding. Speciale aandacht was er voor enkele parmantige hondjes, die vrolijk met hun baasje meereden.
De terugtocht verschafte de deelnemers een weidse blik over de talrijke landerijen. De rit eindigde met een route langs het Zoelense bos met kasteel en kerk als blikvangers. Mede door de gunstige weersomstandigheden ontpopte de toertocht zich tot een echte belevenis.Terug naar overzicht


 

 

Als u met ons meegaat

 Zorg dat u de accu van uw scootmobiel helemaal heeft opgeladen en dat uw scootmobiel technisch in orde is. Neem uw pasje van de Regiotaxi of van andere hulporganisaties mee, zodat u als u met pech staat geholpen kan worden. De snelheid van uw scootmobiel moet hoger liggen dan 10 km per uur!