Flipje op Wielen   scootmobielclub in Tiel
 
 

Toertocht Beneden Leeuwen 24-08-2022

Flipje op wielen rijdt door zonovergoten Maas en Waal

TIEL – De toertocht van Flipje op wielen naar het Land van Maas en Waal is een voltreffer geworden. Niet alleen door de gevarieerde route, maar nog meer door de vrolijke stemming bij de deelnemers. Bovendien vormde de overtocht met de veerdienst Pomona in Tiel een attractie.
   

Zestien rijders onder toezicht van zes begeleiders trotseerden de toch wel hoge temperatuur om het spektakel mee te maken. Zij werden vlekkeloos afgezet op de veerstoep van het zonovergoten Maas en Waal. De stoet reed daarna via een stukje Waaldijk naar Wamel om vervolgens via binnenwegen koers te zetten naar Beneden-Leeuwen. Onderweg viel te genieten van veel landschappelijk schoon.

Flipje op wielen trok in het centrum van Beneden-Leeuwen veel bekijks en ontlokte bij meer mensen de kreet: prachtig dat ze dit doen. In deze plaats vond een ruime pauze plaats, alvorens koers te zetten naar de Waalbrug. Via deze imposante oversteek van de rivier reed het gezelschap naar hotel Van der Valk.   
De volgende activiteit van Flipje op wielen is een cursus scootmobiel rijden in samenwerking met Veilig Verkeer Nederland op vrijdag 16 september. Het seizoen wordt afgesloten met een toertocht op woensdag 21 september in de richting Maurik. Nadere bijzonderheden worden nog bekend gemaakt. De organisatie verzoekt dringend om tijdig aanwezig te zijn. Er wordt gevraagd om de accu van de scootmobiel volledig op te laden en te zorgen voor het technisch in orde zijn van het voertuig. Ook om een pasje van de Regiotaxi of andere hulporganisatie mee te nemen in geval van pech onderweg.
Wie mee wil rijden kan dat laten weten via: Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002GL – Tiel, telefoon 06-52837486 of e-mail: muldershm@gmail.com
Alle bijzonderheden (ook foto’s) staan op de vernieuwde website www.flipjeopwielen.nl (button nieuws en foto’s). Opgeven voor de toertochten is eveneens mogelijk via deze website (button activiteiten). Wie door een omstandigheden pas in het laatste stadium kan beslissen mag zich ook rechtstreeks bij het vertrekpunt registreren, maar vooraf aanmelden geniet de voorkeur.

Foto's Toertocht Beneden Leeuwen