Flipje op Wielen   scootmobielclub in Tiel
 
 

Onderstaand staat de activiteitenagenda van 2022. Omdat we dit jaar geen activiteiten meer ontplooien hebben we hieronder een korte omschrijving gegeven van de activiteit. U kunt onder nieuws en Foto's ook hoe deze activiteiten zijn  verlopen. De kerstbingo gaat niet door. De reden kunt u lezen bij de activiteit.

 

Activiteitenagenda


Avondvierdaagse Passewaaij

Start:14-06-2022
18:00
Einde:17-06-2022
17:30

Tussen de reguliere toertochten door heeft Flipje op wielen met succes deelgenomen aan de avondvierdaagse in Passewaaij. Een feestelijk evenement, alle dagen overgoten met stralende zonneschijn. In de scootmobielen genoten de deelnemers volop van de tochten over tien kilometer.
De start was steeds bij IKC Prins Maurits aan het Hooibeestje 2 in Tiel. Gedurende de ritten waren er talloze complimenten van belangstellenden langs de route, alsmede complimenten van de mensen op de controleposten. Flipje op wielen paste de snelheid aan om in het zicht van de wandelaars te blijven. Deze ’’integratie’’ verliep voorbeeldig. De drukke stukken, maximaal 5 kilometer, rijden we stapvoets, de andere stukken doen we met 10 kilometer per uur.
De laatste dag kreeg een feestelijke afsluiting met een muzikale intocht via het winkelcentrum in Passewaaij naar de feesttent en de uitreiking van de medailles. Opnieuw was er veel bekijks en klonken woorden van waardering. Na afloop werden vrijkaartjes voor de nostalgische kermis uitgereikt.Terug naar overzicht


 

 

Als u met ons meegaat

 Zorg dat u de accu van uw scootmobiel helemaal heeft opgeladen en dat uw scootmobiel technisch in orde is. Neem uw pasje van de Regiotaxi of van andere hulporganisaties mee, zodat u als u met pech staat geholpen kan worden. De snelheid van uw scootmobiel moet hoger liggen dan 10 km per uur!