Nieuws

                                                                          Avondvierdaagse en mooi uitje voor Flipje op wielen
TIEL – Flipje op wielen beleefde dit seizoen een valse start bij de toertochtenserie door afgelasting. Er zijn deze maand nieuwe kansen met deelname aan de avondvierdaagse in Passewaaij en een verrassingstocht naar de kasteeltuinen van Arcen. Dit laatste evenement kent een attractief programma met kunst en cultuur.


De avondvierdaagse is op dinsdag 11 juni, woensdag 12 juni, donderdag 13 juni en vrijdag 14 juni. De eerste drie avonden wordt vertrokken om precies 18 uur, de laatste avond (vrijdag) om 17.30 uur. Ruim op tijd aanwezig zijn is noodzakelijk. Er wordt stapvoets gereden (snelheid 5 kilometer per uur). De lengte van het traject is steeds 10 kilometer. Er wordt altijd vertrokken bij IKC Prins Maurits, Hooibeestje 2 in Tiel. Opgeven dient te gebeuren voor 10 juni. De kosten voor deelname zijn 5 euro.


De verrassingstocht naar het Limburgse Arcen op woensdag 19 juni is onderhevig aan een maximaal aantal deelnemers, namelijk 27. Inschrijven dan wel aanmelden gebeurt in volgorde van binnenkomst. De scootmobielen gaan mee in een vrachtauto, de deelnemers in een bus met lift. Het vertrek is op de parkeerplaats van sporthal Westroijen, Predikbroedersweg 2 in Tiel om 9:00 uur. De eigen bijdrage is 40 euro per persoon, inclusief een uitgebreide lunch in het Rosarium van Arcen. De deelnemers krijgen volop de kans om te tuinen te bewonderen met een rondrit ter plekke. De terugkomst staat gepland op 17 uur. Omtrent betalingen krijgt iedereen afzonderlijk bericht.

  


Druk hier om verslagen met een link naar de foto's van de toertochten vanaf 2022 te zien.