Nieuws

Flipje op wielen start nieuw programma met cursus


TIEL – Flipje op wielen heeft in het programma van dit jaar liefst negen activiteiten opgenomen.                               

De start is op vrijdag 19 april met een cursus in de zaal van Vrijthof. Verder zijn er zes toertochten ingepland, is deelname aan de avondvierdaagse mogelijk en komt er een tweede cursus in het najaar.
De agenda is met de keuze van de routes zorgvuldig samengesteld en bevat daardoor veel variatie. Opnieuw is een verrassingstocht opgenomen, mede ingegeven door het succes van vorig seizoen. In juli keert ook een bezoek aan de kersenboomgaard terug. Om het allemaal gemakkelijk te maken kunnen de bezitters van een scootmobiel zich ook via een inschrijfformulier op de website aanmelden.
Flipje op wielen kent geen verplicht lidmaatschap. Wel is een bijdrage verschuldigd voor deelname aan de evenementen. Hierover wordt altijd tijdig gecommuniceerd. Bij de start – in dit geval de cursus op 19 april – is de toegang en deelname gratis. Het is een gelegenheid om tips op te doen, vragen te stellen en situaties te bespreken. Ook om in de praktijk toepassingen uit te proberen en daarmede problemen te ondervangen. De cursus begint om 13.00 uur.  Wel is het nodig om vooraf aan te melden.
Informatie is altijd verkrijgbaar via Hans Mulders, De Schouw 2 - 4002GL – Tiel, telefoon 06-52837486, e-mail: muldershm@gmail.com of de website www.flipjeopwielen.nl button activiteiten. Hier is ook per evenement het inschrijfformulier te vinden. Alle bijzonderheden (ook foto’s) van Flipje op wielen staan eveneens op de website www.flipjeopwielen.nl (button nieuws en foto’s).
De kalender van Flipje op wielen ziet er verder als volgt uit:
22 mei: toertocht omgeving IJzendoorn.
11-12-13-14 juni: deelname avondvierdaagse Passewaaij.
19 juni: verrassingstocht
24 juli: toertocht omgeving Ophemert met bezoek kersenboomgaard.
21 augustus: toertocht omgeving Maurik.
23 augustus: tweede scootmobielcursus.
18 september: toertocht Alphen via de pont.
16 oktober: toertocht Beneden-Leeuwen via de brug 


Druk hier om verslagen met een link naar de foto's van de toertochten vanaf 2022 te zien.