Flipje op Wielen   scootmobielclub in Tiel
 
 

Onderstaand staat de activiteitenagenda van 2022. Omdat we dit jaar geen activiteiten meer ontplooien hebben we hieronder een korte omschrijving gegeven van de activiteit. U kunt onder nieuws en Foto's ook hoe deze activiteiten zijn  verlopen. De kerstbingo gaat niet door. De reden kunt u lezen bij de activiteit.

 

Activiteitenagenda


Toertocht Beneden Leeuwen

Datum:24-08-2022
13:30

De toertocht van Flipje op wielen naar het Land van Maas en Waal is een voltreffer geworden. Niet alleen door de gevarieerde route, maar nog meer door de vrolijke stemming bij de deelnemers. Bovendien vormde de overtocht met de veerdienst Pomona in Tiel een attractie.
Zestien rijders onder toezicht van zes begeleiders trotseerden de toch wel hoge temperatuur om het spektakel mee te maken. Zij werden vlekkeloos afgezet op de veerstoep van het zonovergoten Maas en Waal. De stoet reed daarna via een stukje Waaldijk naar Wamel om vervolgens via binnenwegen koers te zetten naar Beneden-Leeuwen. Onderweg viel te genieten van veel landschappelijk schoon.
Flipje op wielen trok in het centrum van Beneden-Leeuwen veel bekijks en ontlokte bij meer mensen de kreet: prachtig dat ze dit doen. In deze plaats vond een ruime pauze plaats, alvorens koers te zetten naar de Waalbrug. Via deze imposante oversteek van de rivier reed het gezelschap naar hotel Van der Valk.Terug naar overzicht


 

 

Als u met ons meegaat

 Zorg dat u de accu van uw scootmobiel helemaal heeft opgeladen en dat uw scootmobiel technisch in orde is. Neem uw pasje van de Regiotaxi of van andere hulporganisaties mee, zodat u als u met pech staat geholpen kan worden. De snelheid van uw scootmobiel moet hoger liggen dan 10 km per uur!