Activiteitenagenda 2024


Toertocht Kasteeltuinen Arcen

Datum:19-06-2024

Vervoer naar Arcen gebeurt met een bus de scootmobielen worden met een vrachtwagen vervoerd.
De kosten bedragen € 40,-- per persoon. Hiervoor krijgt u vervoer naar en van Arcen met een bus met lift, een lunch in het rosarium (Soep van de dag, belegde broodjes inclusief koffie, thee en verse jus d'orange). Indien u dieetwensen heeft moet u dat aan ons doorgeven op het aanmeldingsformulier, zodat hiermee rekening kan worden gehouden. Na de lunch gaan we nog het park bezoeken.
We vertrekken om 9:00 uur bij de parkeerplaats bij Sporthal Westrooijen Predikbroedersweg 14, 4003 AL Tiel.
Voorwaarde voor deelname is dat uw scootmobiel technisch in orde is. Indien er minder dan 15 aanmeldingen zijn gaat de tocht niet door. Aanmelden voor 11-6-2024.
Zijn er meer dan 27 aanmeldingen dan kunnen wij iedereen helaas niet meenemen. Wij zullen de aanmeldingen op volgorde van binnenkomst behandelen.

 Toertocht Arcen 2024.pdf


Terug naar overzicht


Aanmeldingsformulier Ophemert Kersenboomgaard 


Als u met ons meegaat

Zorg altijd voor een goed humeur en dat u de accu van uw scootmobiel helemaal heeft opgeladen en dat uw scootmobiel technisch in orde is. Neem uw pasje van de Regiotaxi of van andere hulporganisaties mee, zodat u als u met pech staat geholpen kan worden. De snelheid van uw scootmobiel moet hoger liggen dan 12 km per uur!